Tennis

Rafel Nadal s’acomiada de l’ATP 1.000 de Madrid en els vuitens

El txec Lehecka derrota al manacorí per 7-5 i 6-4

Rafael Nadal s’ha acomiadat de l’ATP 1.000 de Madrid en els vuitens de final al perdre per 7-5 i 6-4 contra el txec Jiri Lekecka (30). El manacorí ha guanyat en cinc ocasions aquest torneig (2005. 2010, 2013, 2014 i 2017) i l’ha disputat 20 vegades, el que més cops ha jugat. Abans d’iniciar aquesta edició va dir que potser seria la darrera vegada que el disputés, ja que la seva retirada cada vegada està més aprop.

L’inici del primer set ha estat anivellat i cada jugador ha guanyat el seu servei sense problemes fins el 5-5. La primera bola de trencament que ha tingut Jiri Lehecka l’ha aprofitat, s’ha posat per davant i s’ha emportat el primer set per 7-5. El manacorí s’ha col·lapsat una mica i ha començat malament el segon set amb un 2-0, després de perdre cinc jocs de manera consecutiva entre els dos sets. Rafael Nadal ha estat gairebé quinze minuts per guanyar un joc (2-1), però el txec ha continuat essent molt segur amb el seu servei i s’ha emportat la victòria per 6-4.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció