Tennis

Alcaraz ha de lluitar fins al límit per guanyar Struff i passar als quarts de Madrid

El murcià venç l’alemany per 6-3, 6-7 (5) i 7-6 (4) en la repetició de la final de l’any passat

Carlos Alcaraz ha hagut de mostrar els seus millors cops i tota la seva capacitat de resistència per classificar-se per als quarts de final de l’ATP 1.000 de Madrid. El murcià, el segon favorit, ha guanyat després de 2h52 de lluita a l’alemany Jan Lennard Struff (23) per 6-3, 6-7 (5) i 7-6 (4) en un enfrontament molt ajustat i que ha estat la repetició de la final de l’any passat. Carlos Alcaraz ha desaprofitat quatre boles de partit en el segon set, i en el tercer ha disposat d’un 5-2 al seu favor, però no s’ha pogut imposar fins el tie-break. En els quarts el murcià s’enfrontarà al rus Andrei Rublev (7) que ha derrotat per 6-2 i 6-4 el neerlandès Tallon Griekspoor.

Jannik Sinner, el primer cap de sèrie, ha necessitat tres sets i dues hores i deu minuts per accedir als quarts. L’italià ha derrotat per 5-7, 6-3 i 6-3 el rus Karen Khatxanov (16). El tercer favorit, el rus Daniïl Medvédev ha superat els vuitens al derrotat per 7-6 (3) i 6-4 el kazakh Alexander Bublik (17).

En el quadre femení la primera cap de sèrie, la polonesa Iga Swiatek ha necessitat tres sets i gairebé dues hores i mitja per classificar-se per a la semifinal. La polonesa ha derrotat la brasilera Beatriz Haddad Maia (11) per 4-6, 6-0 i 6-2.

Granollers guanya en l’estrena en dobles

Els segons caps de sèrie del quadre de dobles, Marcel Granollers i Horacio Zeballos, han iniciat la competició amb una victòria per 6-3 i 7-6 (6) contra els neerlandesos Tallon Griekspoor i Wesley Koolhof.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció