Fórmula 1

Ferrari incorpora el blau a la decoració per al Gran Premi de Miami

Els italians adoptaran el blau per acompanyar el vermell gràcies a un acord amb la marca d’ordinadors HP

La Scuderia Ferrari ha presentat la seva nova decoració amb vista al pròxim Gran Premi de Miami. Els italians decoraran per a aquesta cursa als Estats Units amb el color blau en alguns llocs del monoplaça. En concret, el color blau estarà present en l’aleró posterior i amb una línia que es fa més gran des del motor fins a l’alçada del pilot.

A més, el blau també serà present en l’halo del cotxe, en l’aleró davanter, en els miralls del cotxe i en els tapaboques del cotxe. Tot això forma part de l’acord que va signar la Scuderia amb l’empresa americana de tecnologia d’ordinadors i impressores HP, el qual fa que el nom de l’equip sigui, a partir d’ara, Scuderia Ferrari HP.

El logo de la marca estarà present en els alerons davanter i posterior, en el centre de l’halo, en els conductors del fre, en els costats de la xemeneia del monoplaça i en el costat de l’aleró posterior. Més enllà del vessant comercial que té aquest acord, la decoració en blau del SF-23 també una important part històrica per a l’equip de Fórmula 1.

I és que, durant la dècada dels 60, la Scuderia va utilitzar el color blau en els seus cotxes durant les curses a Amèrica del Nord, especialment als Estats Units. Per tant, no és la primera vegada que els italians utilitzen el blau. Això sí, també mantindran el clàssic color vermell que sempre els ha caracteritzat.

A més de la Scuderia, també l’equip B de Red Bull, Visa Cash App RB, ha presentat la seva nova decoració, posant al monoplaça una paleta de colors clàssica de la zona de Miami, és a dir, de color groc, taronja i morat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.