Atletisme

Adel Mechaal fa una demostració de força i guanya els 5.000 m del míting de Huelva

Zoya Naumov acaba setena en els 1.500 m amb una bona marca

Adel Mechaal ha mostrat el seu bon moment de forma i ha guanyat fent una demostració de força els 5.000 m del míting Internacional de Huelva que ha estat marcat pel mal temps, amb el terra mullat i vent. El palamosí ha fet un temps de 13:14.26 després d’estar en tot moment en els primers llocs i fer el seu atac a 600 m del final al que només ha pogut seguir el serbi Elzan Bibic, finalment segon (13:14.78). Abdessamad Oukhelfen ha estat al costat d’Adel Mechal a partir dels tercer quilòmetre, però no ha aguantat l’atac del palamosí, ha anat perdent posicions i ha acabat onzè amb 13:26.83.

Zoya Naumov ha ocupat la setena posició en els 1.500 m amb un bon registre de 4:08.83, molt aprop de la seva marca personals (4:08.40). Marina Martínez ha acabat desena amb 4:11.19, a menys d’un segon del seu millor registre, mentre que Naima Ait Alibou s’ha retirat. Ibrahim Ezzaydouni no ha tingut una bona actuació en els 3.000 m obstacles i ha acabat catorzè amb 8:31.84. La perxa ha estat la prova que ha notat més el mal temps, amb el terra mullat i amb vent, i els dos catalans no han fet cap marca, Arthur Coll ha fet dos nuls en 5,20 m i s’ha retirat i Aleix Pi ha fet tres nuls en la mateixa alçada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.