Tennis

Masarova perd en el primer partit del Catalonia Open WTA 125

Maristany es classifica per als vuitens i Genis és eliminada en la prèvia

Rebeka Masarova ha perdut en el seu debut en el Catalonia Open WTA 125 Torneig Internacional Terres de Lleida, que es juga a les pistes del CT Lleida. La barcelonina, recent finalista del Solgironès de La Bisbal de la mateixa categoria, ha lluitat durant tres hores i sis minuts contra la jove russa de 19 anys, Erika Andreeva, i ha acabat perdent en el tie-break del tercer set. Rebeka Masarova, 89 del rànquing WTA, ha cedit per 3-6, 7-5 i 7-6 (1) contra la 102 del món.

Guiomar Maristany (290 de la WTA) s’ha classificat per als vuitens de final al guanyar per 6-4, 1-6 i 6-1 la japonesa Nao Hibono (85 del rànquing mundial). La barcelonina s’enfrontarà en els vuitens a la sèrbia Dejana Radanovic (225 WTA) que ha eliminat a la cinquena favorita, la xinesa Xiyu Wang per 1-6, 6-3 i 6-4. En aquesta primera jornada la segona favorita, la txeca Katerina Siniakova, s’ha classificat sense problemes al vèncer per 6-2 i 6-4 la nord-americana Alycia Parks. La macedònia Lina Gjorcheska ha guanyat per 3-6, 7-5 i 6-1 l’aragonesa Carlota Martínez, amb llicencia de la federació catalana, mentre que la croata Lucija Ciric Baganic ha superat la francesa Oceane Dobin per un doble 6-4.

En la qualificació, que es va ajornar per la pluja d’ahir i s’ha disputat a primera hora, ha quedat eliminada la tarragonina Martina Genis al perdre per 6-2, 5-7 i 6-2 contra la grega Martha Matoula.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció