Champions

La doble K amenaça el Real Madrid

Champions. El Bayern s’abraça al lideratge de Kimmich i a la punteria de Kane per superar el Madrid. Tuchel recupera Sané, Musiala, Gnabry i Laimer

Kane i Kimmich. Joshua i Harry. El Bayern s’abraça a la seva doble K per arribar a Wembley. El capità d’Anglaterra –descartat al seu dia per Florentino com a relleu de Benzema– i Kimmich –un dels somnis humits de Xavi Hernández per reforçar el Barça de la temporada 2024/25– són dos dels grans arguments de Thomas Tuchel per mirar de superar aquesta nit el Real Madrid en el primer assalt de les semifinals de la Champions (21 h, Movistar Plus+). Kane acumula 42 gols en 42 partits i, després del KO a la Bundesliga, aixecar la Champions a Londres acabaria amb la seva horrible llegenda negra de no haver pogut guanyar cap títol en la seva dilatada carrera esportiva. Seria un bon final del conte per a Kimmich també si l’alemany acaba canviant d’aires aquest estiu. Seu va ser el gol que va tombar l’Arsenal en els quarts de final. Més noms propis al Bayern perquè Tuchel ha recuperat Sané, Musiala, Laimer i Gnabry per a la batalla contra el Madrid. Tots quatre arriben al partit entre cotó fluix, però ahir es van entrenar amb el grup. Qui sembla que no hi serà és el central De Ligt, retirat per lesió contra l’Eintracht i absent en l’última sessió. Dier i Kim Min-Jae serien la parella titular. Coman, Sarr i Sacha Boey són baixa segura.

Ancelotti s’ha emportat tota la plantilla a Múnic, inclòs el sancionat Carvajal. Lucas, el gran protagonista en el clàssic, ocuparà el lateral. El gran dubte en l’onze d’Ancelotti és saber qui acompanyarà Rüdiger com a central. Tchouaméni surt com a favorit al davant de Nacho i un Militão que va aprovar l’examen a Sant Sebastià.

22 Partits guanyats 26

3 Partits empatats 6

6 Partits perduts 1

89 Gols a favor 71

36 Gols en contra 22

LA PRÈVIA

L’eliminatòria contra el Real Madrid és jugar contra l’experiència, la samarreta i el mite
Thomas Tuchel
ENTRENADOR DEL BAYERN
Tuchel és un gran entrenador, jove, espectacular en l’estratègia, treballa bé els seus equips
Carlo Ancelotti
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció