Barça

El protagonista

Robert Lewandowski

Lewandowski desafia Dovbyk

Marc-André Ter Stegen i Ronald Araujo ho espatllen, i Robert Lewandowski ho arregla. Nit plujosa, freda i plena de noms propis a Montjuïc, condicionada per la successió d’errors individuals a tots dos equips en els primers quaranta-cinc minuts i marcada sobretot per l’aparició final i decisiva d’un Lewandowski que va marxar cap a casa amb tres gols a la motxilla. Gran nit del polonès. La seva millor versió.

Ter Stegen va regalar l’1-1 a Hugo Duro, Araujo va regalar un penal a Peter, Mamardashvili va regalar una autoexpulsió al Barça i Lewandowski va regalar una remuntada i tres punts als culers que es van atrevir a anar al Lluís Companys tot i la intensa pluja que va caure ahir a Barcelona durant tot el dia. Convé l’aigua per paliar la sequera i convenia una nit així de Lewandowski. L’hauria agraït el barcelonisme els dies del PSG i el Madrid, però va arribar contra el València. El seu hat-tick en menys de 45 minuts va culminar una important remuntada i permetrà al Barça anar dissabte a Montilivi a defensar la segona posició de la lliga.

Lewandowski va ser l’MVP de la nit per mèrits propis i ja mira als ulls a Artem Dovbyk. 16 gols suma ja el polonès amb els tres d’ahir i 19 n’acumula el gegant del Girona i pitxitxi de la categoria. Dissabte en el derbi, lluita de killers amb el subcampionat i una plaça per a la supercopa en joc.

Els tres gols de Lewandowski van arribar en accions a pilota aturada. Els dos primers a la sortida de dos córners servits des de l’esquerra de l’atac i el tercer en un llançament de falta directa. Gol de cap en el 2-2, gol d’oportunista en el 3-2 després d’un mal refús amb el puny de Jaume Domènech i golàs en el 4-2. L’últim va ser el millor gol de la nit. Un llançament de falta exquisit per tancar una remuntada vital.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció